6 Feb 2014

Ainan Tasneem Shooting MV Luka

Tahun lepas ada kejadian Ainan Tasneem dicemuh peminat apabila dia membeli hak lagu 150 Juta dari seorang pencipta lagu berbakat tapi kurang popular dan menyanyikan semula tanpa memberitahu peminat tentang pindah milik lagu tersebut. Walaupun kemudiannya pencipta asal lagu kemudiannya tampil memberikan komen kenapa lagu tersebut dijualnya, salah faham telah berlaku.

MV Ainan Tasneem Luka Shooting

Sesuai dengan keadaan Ainan Tasneem yang baru belajar mencipta nama sebagai penyanyi, dia mungkin 'menangis' sendirian akibat gosip negatif sebegini. Kemudiannya Ainan Tasneem muncul dengan single lagu 'Luka'. Sebagai cara meluahkan perasaan dan mungkin secara tidak langsung dapat menenangkan peminat.

MV Ainan Tasneem Luka Shooting 2

Kini, nampaknya Ainan Tasneem sedang dalam proses menyiap muzik video untuk Luka. Apa yang menarik pasal Ainan Tasneem, muzik video yang dibuatnya melalui sentiasa nampak ceria / muda, kreatif dan kelihatan effortless.

MV Ainan Tasneem Luka Shooting

Sebenarnya, ini Luka mungkin sebahagian dari kerja MV yang dilakukan pada bulan lalu. Ada marathon (buat banyak-banyak) pembikinan beberapa MV dari Ainan Tasneem nampaknya

Makeup @alicetouchfull
© 2014 LOULpopstudio